Čestitke in priznanja

Ob različnih priložnostih, ne glede na to, ali gre za rojstni dan, poroko ali kakšen drug dogodek potrebujemo čestitko. Odločite se lahko za tisk čestitk po vaših željah, kamor zapišete svoje misli slavljencem. Na nekoliko drugačen način čestitajo in nagradijo posameznike za njihove dosežke tudi podjetja, društva ali klubi na različnih tekmovanjih, kjer njihov trud in dosežene uspehe nagradijo z različnimi priznanji.

Za tisk čestitk in priznanj največkrat uporabljamo premazne, nepremazne ali reciklirane papirje z različnimi gramaturami. Poleg teh lahko izbirate tudi med različnimi kreativnimi papirji. Dodatno lahko tiskovine obogatite s plastifikacijo, lakiranjem, toplotnim tiskom s široko paleto barv in personalizacijo (podatki prejemnikov, dosežen uspeh, …).

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine pritegnile pozornost posameznikov in jim ohranile čudovit spomin na dogodek.

Pošlji povpraševanje
×