Vstopnice in akreditacije

Vstopnice so dandanes nepogrešljiva tiskovina na prireditvah, festivalih in drugih dogodkih (športni, kulturni, glasbeni, …). Sestavni del dogodkov so velikokrat tudi akreditacije, ne glede na to ali gre za izobraževalni, zabavni ali kulturni dogodek. Običajno so s pomočjo luknjic pripete na promocijski trak, ki ga udeleženci nosijo okoli vratu.

Za tisk akreditacij pogosto uporabljamo material z večjimi gramaturami, ki ga dodatno plastificiramo v mat ali sijaj izvedbi. Največkrat se podjetja odločajo za obojestranski tisk, lahko pa jih potiskamo samo po eni strani. Pri tisku vstopnic se lahko odločite za premazni papir, v kolikor pa morate na vstopnice dodatno kaj dopisati s kemičnimi svinčniki, predlagamo nepremazni papir. Zaradi lažje uporabe lahko vstopnice spnemo ali zlepimo v blok po 50 ali 100 kosov. Glede na vaše želje, lahko tiskovine perforiramo (za lažje trganje), personaliziramo, oblikujemo z imeni povabljencev, oštevilčimo ali uredimo po sedežnem redu.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine vizualno dovršene in sestavni del uspešnega dogodka.

Pošlji povpraševanje
×