Posebne folije

Posebne folije uporabljamo za polepitev enostavnih in zahtevnejših površin, med seboj se razlikujejo glede na namen, obstojnost in drugimi posebnimi značilnosti.

  • Piši briši folija se uporablja za polepitev površin, ki jih je po pisanju s kredo ali posebnimi flumastri obrisati. Zasledimo jo lahko v šolah, pisarnah, otroških sobah ali pa zgolj v rokah trenerjev, ki igralcem rišejo taktike za zmago.
  • Reflektivna/odsevna folija se zaradi svoje posebne strukture pogosto uporablja na površinah za prometne znake in table. V teh primerih želimo, da so površine vidne tako podnevi kot tudi ponoči.
  • Statična folija je posebna, ker se na podlago pritrdi s pomočjo elektrostatike in nima lepila. Ravno zato je enostavna za hitro namestitev, večkratno prestavljanje in za seboj ne pušča mehurčkov. Uporablja se za polepitev gladkih in steklenih površin v notranjih prostorih.
  • Magnetna print folija se namesti hitro in enostavno, po želji jo lahko tudi večkrat prestavimo. Največkrat se jo uporabi, kadar se želi prikazati določeno sporočilo zgolj kratkoročno oz. začasno (trgovski centri, izložbe trgovin, skladišča, knjižnice, pošte, …).
Pošlji povpraševanje
×