Knjige, zborniki in publikacije

Kljub sodobni tehnologiji in elektronskim verzijam, imajo posamezne tiskovine v fizični obliki še vedno poseben čar. Daljša uporaba, obstojnost, fizični oprijem, možnost dopisovanja in označevanja so le nekatere prednosti tiskanih izvodov. Knjige ter zborniki oz. publikacije, ki so sestavljene iz prispevkov enega ali več različnih avtorjev, običajno izhajajo ob posameznih priložnostih. Če tovrstnim tiskovinam dodamo še dobro zasnovano in grafično oblikovano naslovnico, je to pogosto uspeh, da bralci nadaljujejo z branjem.

Za večje naklade nudimo offset tisk, med tem, ko za manjše naklade uporabljamo kakovosten digitalni tisk, kjer je mogoče natisniti tudi samo en izvod. Za tisk so na voljo kakovostni papirji (premazni, nepremazni, reciklirani in FSC) v različnih gramaturah. Za tisk publikacij uporabljamo črno-belo ali barvno tehniko. Pri dodelavi lahko izbirate med različnimi vrstami vezav (mehka, trda, z žico, spiralna), UV lakiranjem, toplotnim tiskom, slepim tiskom

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine  kakovostno natisnjene in zasnovane tako, da bodo zagotovo naredile dober vtis na udeležence. 

Pošlji povpraševanje
×