Print folije

Bele in prozorne print folije lahko apliciramo na skoraj vsako gladko površino. Obstajajo v treh različnih kakovostnih razredih, ki se med seboj razlikujejo glede na to, kakšne oblike in kako zahtevna je površina, ki jo želimo polepiti.

Print folije so tako razvrščene v naslednje kakovostne razrede:

  • Monomerna folija je primerna za polepitev ravnih površin in je cenovno najbolj ugodna. Izbirate lahko med mat in gloss izvedbo. Njihova življenjska doba pa je običajno do 3 leta.
  • Polimerna folija se najpogosteje uporablja za polepitev rahlo ukrivljenih površin. Upodablja se v zunanjih prostorih (srednjeročna obstojnosti) ali v notranjih prostorih (dolgoročna obstojnost). Prav tako je na voljo v mat ali gloss izvedbi. Ta vrsta folije pa ima nekoliko daljšo življenjsko dobo, in sicer tudi do 7 let z dodatno laminacijo.
  • Cast folija je najvišje kakovosti in jo lahko uporabimo za polepitev zahtevnih in ukrivljenih površinah. Se ne krčijo in se odlično prilagajajo na obliko, ki jo želimo polepiti, imajo dolgo življenjsko dobo in so obstojne tudi v najbolj zahtevnih vremenskih pogojih. Ker je ¨bubble free¨, za seboj ne bo puščala zračnih mehurčkov.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa.

Pošlji povpraševanje
×