Politika zasebnosti

V nadaljevanju vam predstavljamo

in

POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVA OSEBNIH PODATKOV ZA STRANKE IN POTENCIALNE STRANKE PONUDNIKA

Obdelava osebnih podatkov
Zavedamo se pomembnosti varstva osebnih podatkov posameznikov in spoštujemo zaupanje uporabnikov spletne strani in naročnikov, ki ga izkazujete s posredovanjem in dovoljenjem uporabe vaših osebnih podatkov. S politiko zasebnosti in varstva osebnih podatkov vas v nadaljevanju seznanjamo z vašimi pravicami ter z nameni in podlago obdelav osebnih podatkov.

Upravljalec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s to politiko je:
Tisk Šepic d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik/Upravljavec)
Livada 14
8000 Novo mesto

Uporaba, shranjevanje in obdelava podatkov
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika z naročniki, pospeševanje prodaje in tržnega obveščanja preko elektronske pošte z namenom, da jim omogočimo boljšo uporabniško in potrošniško izkušnjo, ki je povezana s našimi storitvami in izdelki. Pri obdelavi osebnih podatkov ter njihovem shranjevanju  zagotavljamo najvišjo stopnjo skrbnosti na področju varovanja in diskretnosti. Vsa naša ravnanja, ki so povezana z obdelavo osebnih podatkov so v skladu s trenutno zakonodajo, ki velja na področju varovanja osebnih podatkov.

Obseg in namen pridobljenih osebnih podatkov
Osnovne kontaktne podatke (ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka) pridobimo na podlagi kontaktnega obrazca na spletni strani www.tisksepic.si in jih uporabimo z namenom odgovora na poslano povpraševanje. Prav tako z namenom odgovora na poslano povpraševanje uporabimo podatke, ki so posredovani pri klepetu v živo (elektronski naslov).

Obiskovalcem naše spletne strani na podlagi pridobljenih anonimiziranih podatkov (ki jih pridobimo s pomočjo platforme Google Adwords) želimo prikazati oglase z vsebino, ki je povezana z njihovimi interesi. S tovrstnimi oglaševalskimi orodji nimamo dostopa do konkretnih osebnih podatkov uporabnikov.

Osebne podatke prejmemo neposredno od uporabnikov spletne strani in naročnikov, v posameznih primerih pa nam kontaktne podatke osebe posreduje tudi delodajalec oz. principal (v primeru, ko oseba sodeluje na podlagi pogodbenega razmerja, ki ni delovno razmerje). V tem primeru domnevamo, da ima delodajalec oz. principal osebe primerno pravno podlago za posredovanje njenih kontaktnih podatkov. Tega sicer ne preverjamo, vendar bomo v primeru, da bi se izkazalo, da smo kontaktne podatke osebe prejeli brez pravne podlage, le te nemudoma trajno izbrisali.

  • Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov:
    • pogodbeno razmerje (npr. poslovno sodelovanje oz. vaše povpraševanje)
    • zakon
    • zakoniti interes upravljavca
    • privolitev posameznika
  • Obrazložitev zakonitih interesov[1]: Upravljavec osebne podatke obdeluje tudi na podlagi svojega zakonitega interesa, za katere si Upravljavec prizadeva, razen kadar nad takimi interesi prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, ki zahtevajo varstvo osebnih podatkov. V primeru uporabe zakonitega interesa Upravljavec vedno opravi presojo skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Na podlagi zakonitega interesa uporabljamo osebne podatke osebe za predvsem v primeru spora za mirno ali sodno razrešitev spora in zaščito naših pravnih interesov, pa tudi v primeru reševanja morebitnih pritožb naših poslovnih partnerjev v zvezi z delom naših zaposlenih oz. sodelavcev.

V skladu s Splošno uredbo lahko Upravljavec v primeru suma nepravilnosti, ki jih pri svojem delu ali v zvezi z delom za Upravljavca naredi zaposleni ali zunanji sodelavec upravljavca, obdeluje podatke o posameznikih za namen identifikacije in preprečevanja morebitnih prevar ali zlorab ter lahko, če je to primerno, te podatke posreduje tudi drugim ponudnikom tovrstnih storitev, poslovnim partnerjem, policiji, državnemu tožilstvu ali drugim pristojnim organom. Za namen preprečitve prihodnjih zlorab oziroma prevar se podatki o zgodovini ugotovljenih zlorab oziroma prevar v povezavi s posameznikom, kamor sodijo podatki o obsegu in vsebini preteklega sodelovanja z Upravljavcem ter na primer IP naslov, lahko hranijo še pet let po prenehanju poslovnega oz. delovnega razmerja.

Pred začetkom obdelave osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa, je upravljavec naredil oceno učinka ter sprejel ustrezne interne akte.

  • Uporabniki ali kategorije uporabnikov[2] osebnih podatkov, če obstajajo: 
    Pooblaščeni delavci upravljavca, pooblaščeni pogodbeni sodelavci upravljavca, državni organi in inštitucije pod pogoji in na način, ki ga določa vsakokrat veljavna zakonodaja

[1] Točka (f) člena 6(1) Splošne uredbe.

[2] Točka (9) člena 4 Splošne uredbe.

Pravice posameznika
Posameznik ima pravico, da zahteva dostop do njegovih osebnih podatkov, popravek, omejitev obdelave, preklic privolitve, prenosljivost in izbris. Hkrati lahko uveljavlja pravice, ki se nanašajo na ugovor obdelave in prenosljivosti njegovih osebnih podatkov. Pred uveljavljanjem pravice Tisk Šepic d.o.o. preveri identiteto posameznika, ki uveljavlja posamezno pravico. V nadaljevanju podrobneje opisujemo posamezne pravice, uveljavitev oz. uresničevanje vsake posamezne pa je odvisno od vsakokrat veljavne zakonodaje in zlasti, a ne izključno, od pravne podlage, na podlagi katere se posamezni osebni podatki obdelujejo:

  • Dostop in seznanitev
    Posameznik lahko kadarkoli dobi vpogled v osebne podatke, ki jih obdeluje ponudnik. Ima tudi pravico zahtevati informacije, ali in na kakšen način njegove posamezne osebne podatke obdeluje ponudnik. Željene podatke mora ponudnik posamezniku posredovati v strukturirani ali strojno berljivi obliki, če je to mogoče.
  • Popravek
    V kolikor so osebni podatki posameznika napačni ali nepopolni, lahko posameznik zahteva popravek ali dopolnitev njegovih osebnih podatkov.
  • Omejitev obdelave
    Posameznik ima pravico do zahteve omejitve obdelave njegovih osebnih podatkov.
  • Preklic privolitve
    Posameznik lahko kadarkoli zahteva preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov, ki jo je podal v preteklosti. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave do njenega preklica.
  • Prenosljivost
    Posameznik ima pravico zahtevati poleg izpisa njegovih osebnih podatkov tudi posredovanje drugemu upravljalcu po njegovi izbiri, v kolikor je le to izvedljivo.
  • Izbris
    Posameznik ima kadarkoli uveljaviti pravico do zahteve izbrisa njegovih osebnih podatkov. Za osebne podatke, ki jih ponudnik obdeluje na podlagi zakona ali sklenjene pogodbe o sodelovanju, izbrisa le teh ni mogoče zagotoviti.

V kolikor posameznik želi dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov ali pa meni, da so bile njegove pravice v zvezi z varovanjem osebnih podatkov kršene, lahko zahtevo pošlje po pošti na sedež podjetja (Tisk Šepic d.o.o., Livada 14, 8000 Novo mesto) ali na elektronski naslov komerciala@tisksepic.si. Kadar je posameznik mnenja, da obdelava njegovih podatkov krši veljavno zakonodajo, lahko pritožbo vloži tudi neposredno pri Informacijskem pooblaščencu (Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana).

Obdobje hrambe osebnih podatkov
Osnovne osebne podatke hranimo do izpolnitve namena, za katerega so bili zbrani in obdelani, kar pomeni ves čas, dokler ste naši naročniki (tudi potencialni – kadar gre samo za povpraševanje in ne pride do sklenitve posla) ter še 5 let po izteku namena. . Osebne podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve posameznika, hranimo do preklica, razen, če se namen obdelave zaključi prej, v tem primeru se osebni podatki prenehajo hraniti kljub ne-preklicu privolitve.

Osebne podatke, ki obdelujemo na podlagi zakona ali pogodbe, obdelujemo oz. hranimo skladno z v veljavnem zakonu določenim rokom hrambe (npr. arhivsko gradivo in gradivo, ki ga moramo skladno z veljavnimi predpisi hraniti trajno) oz. do izteka pogodbeno določenega roka hrambe Rok hrambe za posamezne vrste obdelav je razvidna iz evidenc posamezne obdelave.

Prenos osebnih podatkov v 3. države ali mednarodne organizacije
Podatki se ne iznašajo izven območja EU.

Informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi zakona in pogodbenih odnosov
V primeru, ko je zagotovitev osebnih podatkov zakonska ali pogodbena obveznost oz. obveznost, ki je potrebna za sklenitev in izvajanje pogodbe z Upravljavcem oz. za izpolnjevanje zakonskih obveznosti Upravljavca, morate zagotoviti osebne podatke; v primeru, da osebnih podatkov ne zagotovite, z Upravljavcem ne morete skleniti pogodbe oz. z njim sodelovati, saj Upravljavec nima potrebnih podatkov za izvedbo pogodbe in posledično za izpolnjevanje pogodbenih oz. zakonskih obveznosti.

Uporaba družbenih omrežij
Spletna stran www.tisksepic.si, na desni strani zgoraj z grafičnimi ikonami omogoča dostop do družbenih omrežij (Facebook in Instagram). Vsako družbeno omrežje posluje v skladu s svojo politiko zasebnosti in varstva osebnih podatkov, zato opozarjamo, da je uporaba le teh na lastno odgovornost posameznika, pri čemer Tisk Šepic d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno škodo, ki bi lahko nastala posamezniku.

FB: https://www.facebook.com/tisksepic
IG: https://www.instagram.com/tisksepic

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku naše spletne strani naložijo na vaš računalnik. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku posameznega spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta bo brskalnik prebral piškotek in posredoval informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek.

Vrste piškotkov
Nujno potrebni piškotki: Za njihovo namestitev ne potrebujemo vašega dovoljenja. So namreč nujni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih dejanja, ki jih sami želite izvajati na naši spletni strani, ne bi delovali pravilno.

Izkustveni piškotki: Tovrstni piškotki so namenjeni zbiranju podatkov za izboljšanje delovanja spletne strani. Zbirajo podatke o načinu obiska spletne strani, ob čemer ne zbirajo informacij, po katerih bi lahko identificirali uporabnika, saj so te anonimizirane.

Funkcionalni piškotki: S pomočjo teh piškotkov si spletna stran zapomni vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo …) ter zagotavlja napredne, uporabniku prilagojene funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletni strani, so pa zbrani podatki anonimizirani.

Piškotki za usmerjanje in oglaševalski piškotki tretjih oseb: Te piškotke urejajo in gostijo tretje osebe. Piškotki za usmerjanje so povezani s storitvami tretjih oseb, na primer gumba “Všečkaj” in “Deli z ostalimi” in lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletu. Oglaševalski piškotki omogočajo predvajanje oglasov, ki so prilagojeni vašim interesom. Če želite izvedeti več o teh tehnologijah in njihovem delovanju, obiščite ustrezno spletno mesto, denimo developer.mozilla.org.

Zakaj in kako uporabljamo piškotke?
Piškotke uporabljamo kot orodje, s katerim vam ponudimo prijetnejšo izkušnjo pri obisku našega spletnega mesta.Z nastavljenimi piškotki poskušamo ugotoviti, katera vsebinana naši spletni strani vas zanima, zato si vas ti zapomnijo, kadar se nanjo vrnete. Služijo lahko zbiranju informacij o načinu, na katerega uporabljate našo spletno stran in posledičnemu prilagajanju njene vsebine ob vašem naslednjem obisku. Piškotki ne shranjujejo informacij, ki bi omogočali prepoznavanje posameznih oseb, uporabljamo namreč le šifrirane informacije, ki jih zberemo s piškotki. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne škodijo vašemu računalniku.

Zakaj omogočiti piškotke?
Če želite popolnoma izkoristiti funkcionalnost in vsebino naše spletne strani, je potrebno piškotke omogočiti. Če piškotkov ne boste omogočili, bo vaš obisk naše spletne strani lahko omejen v funkcionalnosti in uporabniški izkušnji.

Kateri piškotki se nameščajo ob obisku naše spletne strani?
V spodnji tabeli so opisani piškotki, ki se nameščajo ob obisku naše strani:

Complianz

Funkcionalni

Uporaba

Complianz uporabljamo za cookie consent management. Preberi več

Souporaba podatkov

Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Za več informacij preberite Complianz Izjavo o zasebnosti.

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje nastavitev soglasja za piškotke
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje ID-ja sprejetega pravilnika o piškotkih
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje nastavitev soglasja za piškotke
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje nastavitev soglasja za piškotke
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje nastavitev soglasja za piškotke
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje nastavitev soglasja za piškotke
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Shranjevanje stanja obvestila o piškotkih

Google Fonts

Oglaševanje/Sledenje

Uporaba

Google Fonts uporabljamo za prikaz spletnih pisav. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Google Fonts Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
poteče takoj
Funkcija
Prebere IP uporabnika

Google reCAPTCHA

Oglaševanje/Sledenje

Uporaba

Google reCAPTCHA uporabljamo za spam prevention. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Google reCAPTCHA Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Branje in filtriranje zahtevkov botov
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Branje in filtriranje zahtevkov botov
Ime
Iztek veljavnosti
persistent
Funkcija
Branje in filtriranje zahtevkov botov

Google Maps

Oglaševanje/Sledenje

Uporaba

Google Maps uporabljamo za maps display. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Google Maps Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
poteče takoj
Funkcija
Branje IP naslova uporabnika

YouTube

Oglaševanje/Sledenje, Funkcionalni

Uporaba

YouTube uporabljamo za video display. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite YouTube Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
seja
Funkcija
Shranjevanje podatkov o lokaciji
Ime
Iztek veljavnosti
seja
Funkcija
Shranjevanje in spremljanje interakcije
Ime
Iztek veljavnosti
8 mesecev
Funkcija
Shranjevanje uporabniških nastavitev

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
6 mesecev
Funkcija
Zagotavljanje ocene pasovne širine

Facebook

Oglaševanje/Sledenje, Funkcionalni

Uporaba

Facebook uporabljamo za prikaz nedavnih objav na socialnem omrežju in/ali za prikaz gumbov, kot je “deli”. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Facebook Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store last visit
Ime
Iztek veljavnosti
1 leto
Funkcija
Store account details
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Store a unique session ID
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Provide ad delivery or retargeting
Ime
Iztek veljavnosti
90 dni
Funkcija
Store logged in users
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Store and track visits across websites
Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Provide fraud prevention
Ime
Iztek veljavnosti
30 dni
Funkcija
Store a unique user ID
Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store browser details
Ime
Iztek veljavnosti
1 leto
Funkcija
Store account details

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
1 teden
Funkcija
Read screen resolution
Ime
Iztek veljavnosti
90 dni
Funkcija
Provide fraud prevention
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store and track if the browser tab is active

Različni

Namen v pričakovanju preiskave

Uporaba

Souporaba podatkov

Izmenjava podatkov je v postopku preiskave

Namen v pričakovanju preiskave

Ime
_grecaptcha
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
continueReview
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
acf
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
WP_DATA_USER_1
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
WP_PREFERENCES_USER_1
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
PHPSESSID
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp-wpml_current_language
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp-wpml_current_admin_language_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
_ga
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp_lang
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
_ga_20GYY1L8C2
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
WP_DATA_USER_3
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
SYNCED_BLACKLISTED_URLS
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
WP_PREFERENCES_USER_3
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
jasper-flags
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
ld:625f1e15ad7e181562323d2a:$diagnostics
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wpEmojiSettingsSupports
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
lastExternalReferrer
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
lastExternalReferrerTime
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
_gcl_au
Iztek veljavnosti
Funkcija

Glede piškotkov Google analitike lahko najdete dodatne informacije na tej povezavi. Podatkov, pridobljenih z Google analitiko, ne delimo s tretjimi osebami in se po mnenju Informacijskega pooblaščenca tako smatrajo za t.i. 1. Party cookije.

Onemogočanje piškotkov
Spletni brskalniki večinoma samodejno sprejmejo piškotke. Le te lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah brskalnika, ki ga uporabljate. V primeru izklopa shranjevanja piškotov bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene in spletna stran oziroma posamezne podstrani ne bodo delovale pravilno. Kljub izklopu shranjevanja piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva posamezne informacije, da lahko omogoči osnovno delovanje spletne strani ponudnika.

Končne določbe
V kolikor s temi pogoji obdelave osebnih podatkov posamezna področja niso urejena, se namesto njih uporablja veljavna zakonodaja. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev obdelave osebnih podatkov. Morebitne spremembe bomo objavili na spletni strani www.tisksepic.si oziroma na drug primeren način.

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR)GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

VIDEONADZOR dostopa v poslovne prostore upravljavca ter znotraj delovnih prostorov

Ob dostopu v poslovne prostore upravljavca ter v posameznih delovnih prostorih se izvaja videonadzor.
Nastali videoposnetki se obdelujejo za namene in pod pogoji, kot so opisani v nadaljevanju tega obvestila, nadaljnja obdelava teh posnetkov oz. obdelava za druge namene pa ni predvidena in je prepovedana.
Kontaktna oseba za vprašanja v zvezi z posnetki iz naslova videonadzora je direktorica Tjaša Šepic, telefon: 07 39 42 668

  • Upravljavec zbirke osebnih podatkov: Tisk Šepic d.o.o., oblikovanje, tiskarstvo in finančni inženiring, Livada 14, 8000 Novo mesto, telefon: 07 39 42 668, e-pošta: tjasa.sepic@tisksepic.si
    Kontakti pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (ang. DPO), če je imenovana: ni imenovana
  • Namen obdelave osebnih podatkov:
    • varnost ljudi in premoženja
    • zaščita upravljavčevih pravnih interesov
    • zaščita intelektualne lastnine naročnikov upravljavca

V vseh treh primerih se obdeluje podoba posameznikov, ki jih ujame kamera (posnetek), podatek o lokaciji, datum in čas posnetka ter datum in čas vstopa oz. izstopa v/iz poslovnih prostorov.

  • Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov: zakoniti interesi upravljavca in tretjih oseb po 6. točki f GDPR ter skladno z določili ZVOP-2 (zlasti 76. do 78. člen)
  • Obrazložitev zakonitih interesov[1]:
    • varnost ljudi in premoženja
    • zaščita upravljavčevih pravnih interesov
    • zaščita premoženja in intelektualne lastnine naročnikov upravljavca

Upravljavec osebne podatke obdeluje tudi na podlagi svojega zakonitega interesa, za katere si Upravljavec prizadeva, razen kadar nad takimi interesi prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, ki zahtevajo varstvo osebnih podatkov. Upravljavec je uvedbo videonadzora preveril z izdelavo testa zakonitega interesa (LIA)

  • Uporabniki ali kategorije uporabnikov[2] osebnih podatkov, če obstajajo: organom pregona, pravnim svetovalcem za uveljavljanje in zaščito pravnih interesov upravljavca, izjemoma naročnikom, če gre za protipraven poseg v njihove pravice intelektualne lastnine.
  • Informacije o prenosih osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo: se ne iznašajo

[1] Točka (f) člena 6(1) Splošne uredbe.

[2] Točka (9) člena 4 Splošne uredbe.

Obdobje hrambe osebnih podatkov ali, kadar to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja: 255 dni, max 1 leto, do izpolnitve namena, za katerega so zbrani (npr. pri uveljavljanju pravnih zahtevkov)

  • Informacije o obstoju pravic posameznika, da lahko zahteva dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev, ali obstoj pravice do ugovora obdelavi in pravice do prenosljivosti podatkov: S pisno zahtevo, poslano na naslov Upravljavca ali po e-pošti na naslov tjasa.sepic@tisksepic.si, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov. O zahtevi posameznika bo upravljavec odločal glede na pravno podlago, ki je bila podlaga za obdelavo posameznega osebnega podatka.
  • Informacija o pravici do preklica privolitve, kadar obdelava temelji na privolitvi: Privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.
  • Informacija o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu: Pritožbo lahko podate  Informacijskemu pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si).
  • Informacije o obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov ter vsaj v takih primerih smiselne informacije o razlogih zanj, kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki: N/A

Ta politika zasebnosti velja od 22.5.2023.