Zloženke in zgibanke

Zloženke se največkrat uporabljajo za promocijske ali informativne namene podjetja oz. kakšne druge dejavnosti. So zelo pogost marketinški material, v katerem sistematično predstavite čim več zanimivih informacij o vašem podjetju, dejavnosti, izdelkih ali storitvah. Za večjo atraktivnost lahko vse skupaj podprete še z zanimivo grafiko in fotomateriali.

Ponujamo barvni ali črno beli tisk na obeh straneh, pri izbiri papirja lahko izbirate med  različnimi vrstami in gramaturami. Glede na število strani se lahko odločite za V zgib (4 strani obojestransko), C ali Z zgib (6 strani obojestransko), izdelamo pa jih lahko v različnih postavitvah in dimenzijah. Dodatno lahko vaše zloženke zaščitimo s plasitifikacijo (gramatura papirja od 80g/m2 naprej), ki je lahko v mat, sijaj ali ¨soft touch¨ izvedbi.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše zloženke s svojo atraktivnostjo vzbudile pozornost potencialnih kupcev ali uporabnikov in jih preprosto navdušile.

Pošlji povpraševanje
×