Poslovne mape in vizitke

Poslovne mape se uporabljajo za različne namene, predvsem pa shranjevanju pomembnih dokumentov in papirjev. Podjetja, društva in druge organizacije želijo s poenotenim videzom pisarniških materialov (poslovnih map, vizitk, dopisov, kuvert, …) poudariti poslovno komunikacijo. Do sklepanja novih poslovnih sodelovanj lahko s svojo odlično grafično podobo in ključnimi podatki pripelje tudi vizitka. Le ta velja za eno od ključnih prodajnih orodij in kljub manjši dimenziji predstavlja pomembno vlogo pri predstavitvi na trgu.

Na voljo je tisk map različnih oblik in velikosti, kjer lahko izbirate med različnimi vrstami papirja (premazni, nepremazni, reciklirani, FSC) in kartona. V kolikor potrebujete mapo, ki ima nestandardno obliko ali posebno odprtino, je v ta namen potrebno pripraviti izsekovalno orodje. V kolikor je orodje že pripravljeno na osnovi primerov iz zaloge, lahko le to tudi uporabite, v nasprotnem primeru se zaračuna enkratni strošek izdelave izsekovalnega orodja. Le to lahko kasneje po želji tudi obdržite. Tisk poslovnih map in vizitk je lahko enostranski ali dvostranski, dodatno je na voljo tudi plastifikacija za daljšo obstojnost (sijaj, mat, ¨soft touch¨). Za bolj eleganten in prefinjen videz je na voljo tudi toplotni tisk s široko paleto barv in UV lak.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine ustrezale značaju podjetja in bodo povečale vaš profesionalni ugled.

Pošlji povpraševanje
×