O nas

ČISTA tehnologija. ČISTI odnosi. ČISTO zadovoljstvo.

V podjetju TISK ŠEPIC rastemo in se učimo že več kot 40 let. Zase, za vas in z vami. V želji po doseganju najvišje kakovosti z vašimi visokimi zahtevami se razvijamo tudi mi. Vaše zadovoljstvo je naša največja skrb, zato se redno tehnološko izpopolnjujemo. S svojim delom in izkušnjami smo dokazali, da smo zaupanja vreden poslovni partner. Skozi vsa leta smo veliko dela in truda vlagali v utrjevanje dobrih poslovnih odnosov s strankami.

Uspešno sodelujemo s številnimi naročniki, ki se zaradi kvalitete našega dela vedno znova vračajo. Danes so tako med zvestimi naročniki tudi večja slovenska podjetja in sicer iz področja karavaninga, farmacije, avtomobilske industrije, gradbeništva in mnoga druga. Pridružite se jim tudi VI!

Družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo.

Začetki družinskega podjetja segajo v leto 1980, ko je ustanovitelj Žare Šepic kot samostojni podjetnik začel z izdelovanjem preprostih samolepilnih nalepk, ki so se jim kmalu pridružile tudi druge zahtevnejše tiskovine. Z zaposlitvijo prvih delavcev, selitvijo v večje prostore in pridobitvijo sodobnih avtomatiziranih strojev se je za tiskarno začelo novo obdobje, v katerem je proizvodnja postajala vedno večja, ponudba izdelkov pa vedno bolj bogata.

V začetku novega tisočletja, in sicer 25.2.2001 se je podjetje preoblikovalo v TISK ŠEPIC d.o.o. Čedalje večji obseg dela in širša ponudba izdelkov sta bila povod, da  je na območju industrijske cone Livada v Novem mestu zrasla nova, velika in sodobna tiskarna. Trenutno se razprostiramo na površini 3000 kvadratnih metrov, imamo 32 zaposlenih in delujemo z vrhunsko tehnologijo.

Leta 2012 smo pridobili certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001. To je tudi dokaz, da je kvaliteta proizvodov in zadovoljstvo strank v podjetju TISK Šepic resnično na prvem mestu. S pridobitvijo certifikata za upravljanje kakovosti smo postali trden in merljiv sistem za določanje kakovosti, ki nam omogoča še bolj učinkovito doseganje osnovnih ciljev, natančno prepoznavanje in izpolnjevanje potreb strank, utrjevanje zaupanja in grajenje trajnih poslovnih partnerstev ter nenehno spremljanje in izboljševanje poslovnih procesov. Leta 2021 smo uspešno pridobili še certifikat FSC® (FSC-C172697), ki prispeva k odgovornemu upravljanju z gozdovi in s katerim izkazujemo svojo zavezanost ter prispevek k varovanju okolja in trajnostnemu razvoju. Konec leta 2022 smo prejeli tudi certifikat ISO 15378, ki določa zahteve za sistem vodenja kakovosti in se uporablja za primarne embalažne materiale za zdravila. Je nadgradnja standarda ISO 9001 in predstavlja pomemben korak naprej pri izboljšanju kakovosti tako embalaže kot tudi celotnega procesa izdelave le te. S pridobitvijo certifikata dokazujemo, da smo sposobni dosledno zagotavljati izdelke in storitve, ki izpolnjujejo tako zahteve kupcev kakor tudi zakonske in regulativne zahteve, sodelujemo s preverjenimi dobavitelji, želimo povečati zadovoljstvo strank z učinkovito rabo sistema in zagotavljamo kakovostno, varno in učinkovito zdravilo (vključno s primarno embalažo za stik z zdravili).

Z moderno tehnološko opremo in visoko usposobljenimi zaposlenimi, danes ponujamo širok spekter grafičnih storitev. Le ta obsega svetovanje, grafično oblikovanje, pripravo za tisk ter izvedbo v najrazličnejših tiskarskih tehnikah. V ponudbi je tako digitalni tisk, flekso tisk, UV tisk, računalniški izrez grafik iz najrazličnejših materialov, offset tisk, sitotisk, tisk na blago, tampotisk in polepitev vozil.