Primarna in sekundarna embalaža

Embalaža ima pomembno vlogo na vseh področjih in industrijah, saj ima prvi stik s potencialnim kupcem. Poleg tega, da skrbi za varnost izdelka in ga ohranja ima tudi močno komunikacijsko vrednost, saj s svojo obliko in kreativno grafično podobo lahko prepriča posameznike v nakup. Tisk embalaže je tako odlična priložnost za popolno predstavitev vašega produkta. Trenutno smo z embalažami prisotni na avtomobilski, farmacevtski, kozmetični in prehrambeni industriji.

Glede na vaše želje vam pripravimo darilno, kartonsko, prodajno ali valovito embalažo različnih materialov, dimenzij in oblik z možnimi dodelavami (plastifikacija-mat, sijaj ali ¨soft touch¨, lakiranje, toplotni tisk s široko paleto barv, reliefni tisk, …). Za potrebe v farmacevstki in kozmetični dejavnosti tiskamo tudi na blistre in sašeje.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaša embalaža naredila odličen prvi vtis na potencialne kupce.