Folije za steklene površine

  • Prozorna/transparentna folija je primerna za lepljenje gladkih površin v prodajnih salonih (vrata, pregrade, …) izložbah trgovin, trgovskih centrov, … saj prepuščajo zunanjo svetlobo in ustvarjajo čudovite vzorce v notranjosti prostorov. Na voljo je tudi v beli barvi.
  • One Way vision folija je namenjena za lepljenje vseh steklenih površin ali pa za dekoracijo le teh. Zaradi luknjičastega materiala in različnih barv na vsaki strani zmanjšuje vdor pogledov in svetlobe v notranjost. Iz zunanje strani lahko vidite natisnjeno grafiko, ne pa tudi v notranjost prostora.
  • Peskana folija se uporablja za lepljenje steklenih površin, kadar se želimo izogniti  neželenim pogledom in kljub temu ohraniti enako raven svetlobe. Najbolj pogosto se tovrstna folija uporablja za dekoracijo steklenih površin v obliki različnih vzorcev, napisov, oblik, likov, …

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa.

Pošlji povpraševanje
×