Darilne vrečke

Darilne vrečke so odlična izbira za pakiranje daril in izdelkov. Če se odločite za tisk na darilne vrečke, lahko izbirate med različnimi dimenzijami. Slednje pa lahko potiskamo z izbrano grafiko ali zgolj z logotipom podjetja. Prilagodimo se vašim željam in potrebam, tako, da vam lahko ponudimo popolno rešitev za vaše darilno pakiranje.

Če se odločite za tisk na darilne vrečke, so slednje hkrati zelo praktične in tudi odličen material tudi za promocijske namene. Na voljo so tudi iz recikliranih materialov in FSC papirja. Z izbiro FSC papirja pripomoremo k ohranjanju naravnih virov in bolj prijaznemu gospodarjenju z gozdovi. Glede na vaše želje, lahko poleg tiska na darilne vrečke obogatimo njen izgled. Izbirate lahko med tehnikami obdelave z UV lakom, plastifikacijo, toplotnim tiskom s široko paleto barv, reliefnim tiskom in različnimi ročaji.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala vrečke, njenih dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa.

Pošlji povpraševanje
×