Dopisni listi in kuverte

Dopisni listi so pomemben del celostne grafične podobe in nepogrešljiva sestavina poslovanja vsakega podjetja. Z njihovo uporabo lahko pokažete profesionalnost in urejenost vašega podjetja. Običajno odražajo barve podjetja in vsebujejo osnovne informacije o podjetju (logotip, kontaktni podatki). Sestavni del poslovne komunikacije so tudi kuverte, ki jih v podjetjih uporabljajo skoraj vsak dan. Lepo potiskana kuverta lahko vzbudi zanimanje in zaupanje naslovnika, vsekakor pa poskrbi za profesionalni prvi vtis in celostno vizualno podobo podjetja. Najpogosteje podjetja na kuverto natisnejo svoj logotip z osnovnimi podatki podjetja.

Za tisk dopisnih listov največkrat uporabljamo nepremazne papirje z različnimi gramaturami,  možen pa je tudi tisk na reciklirane papirje. Formati kuvert so standardni, poleg »amerikank« so na voljo tudi druge v B ali C formatu, z oknom ali brez in različnih gramatur. Vse kuverte lahko potiskamo enostransko ali obojestransko. Za bolj prestižen videz tiskovin je na voljo tudi toplotni tisk s široko paleto barv.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine očarale vsakega naslovnika in doprinesle k večji prepoznavnosti podjetja.

Pošlji povpraševanje
×