Tisk na ravne površine

Za tisk na ravne površine uporabljamo “FLATBED” – ploski UV tiskalnik. Zaradi svoje izjemne fleksibilnosti, se lahko tiska na različne materiale do debeline 4,8 cm. V notranjih prostorih se velikokrat uporablja bolj lahke in stabilne forex, kartonske in kappa penaste plošče (niso vodoodporne). Za zunanjo uporabo pa so primerni naslednji materiali: dibond, akrilne plošče, aluminij, steklo, les, vivak, komacel, komatex, pleksi, dispa plošče, … Za natančen izrez plošč različnih debelin in trdote poskrbimo z digitalnem CNC rezalnikom.

Kljub temu, da v ospredje vedno bolj prihajajo digitalni mediji, je tradicionalno oglaševanje še vedno prisotno skoraj na vsakem koraku. Različne table in stojala tako zasledimo na hodnikih ali v izložbah nakupovalnih središč, v šolah, ob cestah, na avtobusnih in železniških postajah in marsikje drugje. Njihov namen je predstavitev blagovnih znamk, promocija in oglaševanje izdelkov, storitev ali dogodkov, dekoracija, usmerjanje, označevanje in še mnogo več.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše table podale prave informacije mimoidočim in ustvarile dober prvi vtis na podlagi zunanje podobe.

Pošlji povpraševanje
×