Plakat je tiskovina, ki na povsem preprost način doseže večje število ljudi in ga lahko namestite praktično kamorkoli, kjer se nahajajo tudi vaše potencialne stranke. S pravo velikostjo in dobro grafiko plakatov boste zagotovo izstopali iz množice in privabili poglede mimoidočih.

Za tisk plakatov so na voljo premazni, nepremazni, reciklirani ali FSC papirji v različnih gramaturah in standardnih velikostih. Glede na vašo željo potiskamo plakat tudi v drugačnih dimenzijah. Največkrat so plakati tiskani enostransko ali dvostransko v CMYK barvah. Za daljšo obstojnost plakatov priporočamo še laminacijo ali UV lakiranje. Poleg možnosti direktnega tiska je na voljo še kaširanje plakatov na določene trde materiale.

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaši plakati izstopili iz množice le teh in da se bo o uspešni marketinški akciji še dolgo govorilo.

Pošlji povpraševanje
×