Vabila in razglednice

Kljub napredni tehnologiji in digitalni komunikaciji se danes še vedno velikokrat uporablja fizično pošto. Le ta je bolj osebna in učinkovita. Ob različnih priložnostih, kot so poroka, krst, božič, novo leto, rojstni dan največkrat potrebujemo estetsko dovršena in lepo oblikovana vabila. Kadar pa želite kupcem, poslovnim partnerjem ali prijateljem zgolj polepšati dan s pozitivnimi mislimi ali zabavno fotografijo so odlična izbira tudi razglednice. Le te se velikokrat uporabi tudi za popestritev nagradnih iger in druge reklamne namene.

Za tisk vabil uporabljamo premazne, nepremazne ali reciklirane papirje z različnimi gramaturami, izbirate pa lahko tudi med različnimi kreativnimi papirji. Za razglednice je bolj primeren tisk na debelejše papirje, kjer se na premazni strani tiska fotografija, na drugi strani je papir nepremazen. Slednji je primeren tudi za pisanje sporočil s pisalom. Dodatno lahko tiskovine obogatite s  plastifikacijo, lakiranjem, toplotnim tiskom s široko paleto barv in personalizacijo (naslovi prejemnikov, kode za popust, …).

V kolikor potrebujete svetovanje pri izbiri materiala, dimenziji, možnostih tiska ali storitvah grafičnega oblikovanja, vam bo z veseljem pomagala naša ekipa. Skupaj bomo poskrbeli, da bodo vaše tiskovine pritegnile pozornost naslovnikov.

Pošlji povpraševanje
×