4 prednosti tiskarskega Clean Room-a

Farmacevtska industrija temelji na inovacijah in natančnosti, saj si konstantno prizadeva izboljšati nego pacientov in napredovati v medicinskih novostih. Najbolj pomembno je, seveda, se osredotočiti na kakovost farmacevtskih izdelkov za končne uporabnike. Kot vodilna tiskarna smo navdušeni, da lahko delimo, kako naše vrhunske storitve v kombinaciji s clean room-om preoblikujejo krajino farmacevtske proizvodnje. Oglejmo si izjemne prednosti, ki jih prinaša ta močna kombinacija industriji.

Natančen nadzor kakovosti

Clean room je vrhunsko nadzorovano okolje, natančno zasnovano za zmanjšanje vsebnosti kontaminantov. Z integracijo clean room-a v naše tiskarske procese zagotavljamo, da vsi farmacevtski materiali izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. S svojim znanjem na področju tiska v clean room-u pomagamo farmacevtskim podjetjem ohranjati celovitost in čistost svojih izdelkov, kar povečuje varnost in zaupanje pacientov.

Prilagojene rešitve za občutljive aplikacije

Nekateri farmacevtski izdelki zahtevajo višji nivo zaščite zaradi svoje občutljive narave. Tisk v clean room-u predstavlja idealno rešitev za proizvodnjo materialov, ki neposredno prihajajo v stik z zdravili, kot so, na primer, blisterji in sašeji. Naš napreden clean room nam omogoča tisk teh materialov v nadzorovanem okolju, brez kontaminantov, ki bi lahko ogrozili učinkovitost in kakovost farmacevtskih izdelkov.

Skladnost

Farmacevtska industrija deluje v skladu z zahtevnimi predpisi in smernicami, zato naš clean room zagotavlja popolno skladnost z ISO 15378 certifikatom.

Povečana učinkovitost in stroškovna upravičenost

Sodelovanje s tiskarno, ki je opremljena s clean room-om, omogoča farmacevtskim proizvajalcem optimizacijo proizvodnih procesov. Clean room zmanjšuje tveganja za napake, kontaminacije in odpovedi izdelkov, kar pomaga izboljšati operativno učinkovitost in zmanjšati stroške. Naše usmerjene tiskarske rešitve omogočajo hitrejši čas izdelave in brezhibno integracijo v proizvodne linije.

V podjetju Tisk Šepic se zavezujemo, da bomo farmacevtski industriji zagotovili inovativne tiskarske storitve, ki presegajo pričakovanja. Z združevanjem našega strokovnega znanja na področju tiska v clean room-u omogočamo farmacevtskim podjetjem doseganje odličnosti v kakovosti, skladnosti in učinkovitosti.