Mednarodni standard kakovosti in varovanja okolja

Certifikat ISO 9001 je dokaz, da je kvaliteta proizvodov in zadovoljstvo strank v našem podjetju resnično na prvem mestu. S tovrstno pridobitvijo smo postali trden in merljiv sistem za določanje kakovosti. Ta nam omogoča še bolj učinkovito doseganje osnovnih ciljev, natančno prepoznavanje in izpolnjevanje potreb strank, utrjevanje zaupanja in grajenje trajnih poslovnih partnerstev ter nenehno spremljanje in izboljševanje poslovnih procesov. Osredotočenost na kakovost nam pripomore k varčnejši in prožnejši organizaciji, ki je tako bolj usposobljena za osvajanje novih priložnosti na vedno bolj konkurenčnem globalnem trgu.

Certifikat ISO 15378 določa zahteve za sistem vodenja kakovosti, ki se uporablja za primarne embalažne materiale za zdravila in je nadgradnja standarda ISO 9001. Predstavlja pomemben korak naprej pri izboljšanju kakovosti tako embalaže kot tudi celotnega procesa izdelave le te. S pridobitvijo certifikata dokazujemo, da smo sposobni dosledno zagotavljati izdelke in storitve, ki izpolnjujejo tako zahteve kupcev kakor tudi zakonske in regulativne zahteve, sodelujemo s preverjenimi dobavitelji, želimo povečati zadovoljstvo strank z učinkovito rabo sistema in zagotavljamo kakovostno, varno in učinkovito zdravilo (vključno s primarno embalažo za stik z zdravili).

Poleg tega, da skrbimo za čim bolj učinkovito uporabo tiskarskih strojev, povečanje digitalnega tiska in zmanjševanje nevarnih kemikalij, ki so potrebne za čiščenje strojev, dajemo velik pomen tudi certifikatu FSC® (FSC-C172697, SA-COC-012616), ki smo ga pridobili leta 2021. S tem namreč prispevamo k odgovornemu upravljanju z gozdovi in izkazujemo svojo zavezanost ter prispevek k varovanju okolja.