steklena pregrada vrste stekla

Ali vas že fascinira čarobni svet tiska na steklo in izjemni materiali, ki oživijo vaše dizajne? Pri Tisk Šepic verjamemo v moč izobraževanja in odkrivanja. Pridružite se nam na očarljivi poti, ko se poglobimo v različne vrste stekla, ki se uporabljajo pri tem izjemnem postopku tiska.

Vrste stekla

Matirano steklo – zasebnost in zaščita.

Neprozorna plast, ki dodaja eleganco, zagotavlja zasebnost in zmanjšuje bleščanje. Popolna opcija za dizajne, ki hkrati zahtevajo nekaj zasebnosti.

Laminirano steklo – razsežnost in trpežnost.

To večplastno steklo vključuje dekorativno plast med dvema ploščama, kar ščiti vaše dizajne pred praskami in poškodbami.

Float steklo – čar prosojnosti.

Z različnimi debelinami in izjemno gladko površino float steklo zagotavlja minimalno izkrivljanje ter ohranja pravo bistvo vaših natisnjenih grafik.

Optivite – brezhibna barvna natančnost.

Steklo Optivite zagotavlja 100-odstotno reprodukcijo barv brez kakršnega koli popačenja, kar omogoča, da vaši dizajni žarijo v svoji prvotni živahnosti.

Akril (pleksi steklo) – praktičnost in vsestranskost.

Akril je lahka sintetična snov. Ponuja dostopnost in enostavnost za vaše projekte tiska na steklo, zato upravičeno ostaja priljubljena izbira oblikovalcev.

Barvna masa – žive barve.

Z infuzijo pigmentov in naprednimi tehnikami, kot je tehnologija float stekla ali vertikalno raztezanje, proizvajalci ustvarjajo očarljive dizajne iz barvnega stekla.

Lacobel – funkcionalnost in estetika.

Lacobel, steklena podlaga odporna na vlago, prevlečena z lakom ali barvo iz palete Lacobel, razkriva neskončne možnosti oblikovanja za vaše tiskovne projekte.

Ogledala – preoblikovalna moč odsevnih površin.

Odkrijte preoblikovalno moč odsevnih površin. Ogledala ne le poudarijo globino vaših natisnjenih dizajnov, ampak dodajo tudi pridih sofisticiranosti ter ustvarijo vizualno privlačne učinke.

Nasvet za popravljanje barv

Standardno debelo steklo pogosto ima zelenkast odtenek, ki lahko vpliva na barve vaših natisnjenih slik. S steklom Optivite lahko premagate to težavo, odpravite popačenje barv in omogočite, da vaši dizajni zasijejo v pravi živahnosti.

Ostanite z nami za več informativnih objav, ko se bomo še bolj poglobili v tehnike tiska in raziskali strategije za premagovanje pogostih izzivov v tiskovnih procesih. Naš cilj je, da vas opremimo z znanjem in vpogledi, ki bodo nadgradili vaše tiskovne podvige.