Se tudi vi sprašujete, kako in na kakšen način bi se ob koncu leta zahvalili za sodelovanje sodelavcem, strankam in poslovnim partnerjem? 

Izrazite svojo hvaležnost za skupni uspeh in okrepite občutek pripadnosti s poslovnim darilom, ki bo zagotovo pustilo dober vtis. Poslovna darila niso le materialna dobrina, ampak so gesta vljudnosti, zvestobe ter predstavljajo močno orodje za začetek ali nadaljevanje poslovnih odnosov ter širjenje prepoznavnosti vašega podjetja. 

Zakaj ne bi letos izbrali kakovosten in personaliziran tisk na poslovna darila, ki bodo odražala zgodbo in kulturo podjetja ter hkrati upoštevala interese in potrebe prejemnika? Da bodo vaše poslovne vezi v prihodnjem letu še močnejše in uspešne, vam predstavljamo 5 vrhunskih poslovnih daril, ki bodo navdušila in osvojila srca obdarovanca. 

1. Personalizirani notesniki, ki bodo izstopali iz množice

Poleg tega, da omogočajo preprosto zapisovanje pomembnih idej in opomb, skrbijo za promocijo vašo blagovno znamko in so zelo uporabno darilo. Na izviren in poseben način predstavite vašo blagovno znamko z logotipom ali sporočilom in ustvarite notesnik, ki bo izstopal iz množice. Možnosti pri tem je res veliko: različni materiali zunanjosti rokovnika (kartonska platnica, recikliran papir), kreativni tisk na platnice (toplotni tisk z barvno folijo, slepi ali reliefni tisk), vezava (lepljen, s spiralo, trda vezava) in še mnogo več.

2. Vedno praktični koledarji z logotipom

Koledarji so lahko čudovito darilo tako vašim bližnjim z zanimivimi družinskimi fotografijami, kot tudi zaposlenim in poslovnim partnerjem s kreativno grafiko. So učinkovito marketinško orodje za promocijo in prepoznavnost podjetja, ki je najbolj aktualno ob koncu leta. Personalizirani koledarji z logotipom podjetja so praktično darilo, ki so s svojo preglednostjo zelo uporabni. S kreativno grafiko in vsebino, prejemnika spremljajo tekom celega leta in tako zagotavljajo dolgotrajno izpostavljenost. Izbirate lahko med koledarji različnih oblik, kombinacij, izvedbah, velikostih in barvah. Lahko so namizni, poslovni, stenski, speti s spiralo ali lepljeni. Prav tako so na voljo tudi enodelni, setveni, vsi pa so lahko oblikovani po vaših željah. V kolikor ne bi želeli personalizacije s celotno potiskano grafiko, se lahko odločite tudi zgolj za tisk logotipa ali reklamnega sporočila.

3. Oblačila z logotipom vašega podjetja

Oblačila z logotipom podjetja so odličen način za promocijo in zelo praktično darilo. Ne le, da zagotavljajo občutek povezanosti in enoten videz zaposlenih, temveč tudi spodbujajo k večji prepoznavnosti blagovne znamke pri vseh drugih prejemnikih. Logotip, barva, material in slog promocijskega tekstila, lahko predstavlja zgodbo vašega podjetja, ki jo predstavljate širši okolici. Pomembno je, da je tisk željene grafike na majice, puloverje, jakne, delovna oblačila, kape, šale in druge izdelke kakovostno narejen in obstojen ter, da pri izbiri ustreznega tekstila upoštevate ciljno skupino in namen promocije. 

4. Flaške za vodo ali termo flaške

Zdrav življenjski slog je v ospredju, zato so personalizirane flaške za vodo ali termo flaške priljubljeno poslovno darilo. Lahko so keramične, steklene ali kovinske, praktične pa so skozi celotno leto. Le-te so postale stalen spremljevalec tako doma, kot tudi v pisarni, na treningu, sprehodih ali potovanjih, zato s takšnih darilom zagotovo ne boste zgrešili. Uporabniki jih lahko tako vzamejo s seboj povsod in povečajo prepoznavnost vašega podjetja, medtem ko skrbijo za hidracijo. Pri tisku se lahko odločite za večjo potiskano površine flaške ali zgolj manjši tisk na zamaških, vsekakor pa boste večji učinek dosegli tudi s privlačno potiskano embalažo ali zgolj z obesnim kartonom, na katerem bo personalizirano posvetilo.

5. Pisala in USB ključki, ki jih vedno potrebujemo pri roki

Personalizirana pisala, seti le teh in USB ključki so izjemno praktična darila, saj jih prejemniki uporabljajo vsak dan. So vedno dobrodošla darila, ki so na voljo v različnih velikostih, atraktivnih barvah in estetskih oblikah – od klasičnih, pa vse do oblike pisal, kartic, srčkov in mnogo več. Na takšen način promocije je vaš logotip neprestano na očeh, tako prejemnika kot tudi ostalim v njegovi bližini. Pisala so vedno v uporabi, USB ključki pa so nepogrešljivi za prenašanje podatkov v službi ali doma. Pri tisku tovrstnih daril lahko izbirate med tehnikami sitotiska, tampotiska in graviranjem, za dodatno personalizacijo pa lahko poskrbite tudi z različnimi darilnimi pakiranji. 

Poslovna darila imajo pomemben vpliv na vaše poslovne partnerje in zaposlene. S pravilno izbranim  darilom krepite odnose, povečujte prepoznavnost blagovne znamke in prispevajte k dolgoročni lojalnosti. Pri Tisk Šepic najdete veliko izbiro promocijskih in poslovnih daril, ki jih lahko potiskate po vaših željah. Izbirate lahko med digitalnim tiskom na tekstil, preslikači, sito tiskom in številnimi drugimi tehnikami tiska. V kolikor še nimate idej kaj bi izbrali za darilo ali potrebujete kakšen nasvet, vam bodo pomagali zaposleni s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Skupaj boste zagotovo navdušili svoje poslovne partnerje in zaposlene ter okrepili svojo prisotnost na domačem in tujem trgu.