Praktični dodatki

Na zadnje mesto naše lestvice top poslovnih daril smo uvrstili dežnike, torbe in druge priročne izdelke z logotipom podjetja.

Primerno za: sodelavce, stranke.

dežnik z logotipom

Magneti

Zgodovinsko priljubljeni magneti. Najbolj popularna vrsta so mehki vinilni magneti različnih velikosti.

Primerno za: sodelavce, stranke.

Tekstilni izdelki

Na šestem mestu lestvice smo združili vse tekstilne izdelke s tiskom. Sem spadajo potiskane majice, kape, blazine, brisače itd.

Primerno za: sodelavce, stranke. Tovrstni izdelki so idealni tudi za izvedbo teambuilding-ov in drugih poslovnih prireditev.

majica z logotipom

Koledarji

Žepni, namizni, stenski. Koledar ni le prijeten spominek, ampak tudi orodje, ki prispeva k stalnemu oglaševanju vašega podjetja skozi celo leto, saj je ves čas pred očmi.

Primerno za: sodelavce, stranke, vodstveni kader, poslovne partnerje.

koledar z logotipom

Skodelice in krožniki

Skodelice, krožniki z logotipom ali fotografijo, bidoni z gravuro.

Primerno za: sodelavce, stranke, vodstveni kader.

skodelica z logotipom

Žepni pripomočki

Bron pripada obeskom, USB ključem, svetilkam, značkam in drugim žepnim izdelkom.

Primerno za: sodelavce, stranke, vodstveni kader, prav tako za prijatelje in sorodnike.

poslovno darilo

Svinčniki

Na drugem mestu je nepogrešljiv atribut vsakega posameznika, bodisi študenta ali direktorja podjetja, priljubljen kemični svinčnik z logotipom.

Primerno za: sodelavce, stranke, vodstveni kader.

svinčnik z logotipom

Zvezki in rokovniki

Zlato kolajno na naši lestvici top poslovnih daril zasluženo osvajajo zvezki in rokovniki. Nedvomno gre za najbolj priljubljeno poslovno darilo. Za vsakega se najde svoja vrsta: spiralni zvezki so primerni za vse zaposlene, za vodstveni kader pa tudi premium rokovniki z usnjenimi platnicami in posebnim tiskom.

Primerno za: sodelavce, stranke, vodstveni kader, poslovne partnerje.

zvezek z logotipom


Za zaključek lahko poudarimo, da izbira pravega poslovnega darila igra ključno vlogo pri utrjevanju odnosov s sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji. Raznolikost možnosti, ki jih ponujamo pri “Tisk Šepic”, omogoča prilagajanje daril glede na okus in potrebe prejemnikov. Ne glede na to, ali gre za praktične vsakdanje predmete, kot so skodelice ali magneti, ali pa za bolj prestižne izdelke, kot so usnjeni dnevniki, je pomembno, da vaša izbira odraža vrednote in identiteto podjetja. Poslovna darila niso le komplementarna gesta, ampak tudi učinkovito orodje za promocijo podjetja skozi celo leto. S pravilno izbiro darila lahko podjetje izrazi svojo kreativnost, skrbi za stranke in sodelavce ter ustvari trajen vtis, ki bo okrepil poslovne vezi v prihodnosti.