En teden do božiča je pa še niste pripravili poslovnih daril za svoje stranke? Nič hudega: tudi v nekaj dneh pred prazniki vam lahko uspe ustvariti prijetna presenečenja za svoje poslovne partnerje – poglejte spodaj naše ideje poslovnih daril.

Etikete za šampanjec

Lahko naročite etikete za šampanjec, vino ali drugo pijačo in strankam podarite steklenice z logotipom vašega podjetja. Predstavite si vašo stranko, ki bo dočakala božič ali novo leto s steklenico, na kateri je vaš logotip. Zagotovo bo imela najbolj prijetne asociacije z vašim podjetjem. Etikete lahko nalepite na katero koli steklenico, z alkoholno ali brezalkoholno pijačo – glede tega se odločite sami. Nedvomno boste dosegli zaželen učinek z minimalnimi stroški. Namig: nekaj takšnih etiket lahko naročite tudi na zalogo, saj ne zavzamejo veliko prostora. Tako boste vedno imeli pri roki hitro urejeno darilo, tudi v nepričakovanih situacijah.

Steklenica z lastno etiketo lahko postane del nepozabnega božičnega poslovnega darila.

Vrečke

Tudi embalaža je pomembna. V unikatne vrečke, prav tako z lastnim logotipom, lahko zapakirate katero koli darilo, denimo steklenice iz prvega odstavka.

Zvezki

Le v nekaj dneh lahko dobite potiskane zvezke z logotipom na platnici in, če si zaželite, tudi na notranjih listih.

Pisala

Kemični svinčniki z natisnjenim logotipom so nepogrešljiv element klasičnega poslovnega kompleta.

Koledarji

Namizni koledarji, žepni koledarji, stenski koledarji. Prav tako so klasični božično-novoletni suvenir, ki se lahko natisne v nekaj dneh.

Usnjeni rokovniki

Na rokovnike lahko v hitrem roku nanesemo poljubno sporočilo s sitotiskom in UV-tiskom, ali ustvarimo volumetrični logotip s premium graviranjem.

Podloge za miško

Že malo manj klasično, a toliko bolj uporabno darilo, ki ga lahko pripravimo v nekaj dneh.

Zložljive mape

Na kartonskih mapah je lahko natisnjen vaš logotip, vanje pa lahko vložite zvezek s pisalom in vizitko ali vaš reklamni katalog.

Ne pozabite, da poleg same ideje poslovnih daril, je pri nujnem naročilu ključnega pomena izbrati pravega tiskarja, ki bo hitro pripravil vaša darila in ga v dogovorjenem roku tudi dobavil. Le zanesljiva tiskarna vam bo lahko zagotovila čarobna božična darila za vaše partnerje in, seveda, najbolj pozitivne izkušnje!